Hoewel er veel moeilijk, en in anderen misschien de nieuwigheid van stress op het werk direct invloed op de gezondheid van de werknemer. Vandaag de dag, meer en meer studies bewijzen de gezondheid is voor een groot effect als we het gevoel op de werkvloer.

De meest eenvoudige, dagelijkse gebruik van de beste praktijken om om stress te overwinnen

De meest eenvoudige, dagelijkse gebruik van de beste praktijken om om stress te overwinnen

Onderzoek op het gebied van gezondheid, psychologie, evidence-based worden beschouwd als voldoening in het werk, eentonig werk, relaties op het werk en de stress die gepaard gaat met werk, zijn nauw verbonden met diverse gezondheidsproblemen ontwikkelen. Ik vraag me af hoe dit mogelijk is? Hoe ons werk rechtstreeks met het lichaam? http://plusybonga.info/

Steady-state spanning op alle organen en systemen betrokken: vermindert het immuunsysteem voor een optimale functie (hyperthyreoïdie of tijdens een operatie kan leiden), verhoging van de activiteit van de spier-systeem (constant spanning van de spieren, pijn in de onderrug kan veroorzaken), bloeddruk (hoge bloeddruk kan veroorzaken).

In tijden van stress, veroorzaakt door biologische veranderingen op de korte termijn voordelen (bijv. de deadline nadert, kun je beter je hersenen de prestaties zijn we niet in staat) en op lange termijn de resterende spanning daalt op de prestaties, concentratie, bijzondere waardeverminderingen, uitputting kan leiden tot meer fysieke klachten, symptomen, risico van het ontwikkelen.

Stress op de werkplek tijdens de ervaring en werk-gerelateerde stress. En vandaag, ten minste een derde van het werk, besteden de ziel megterheltség die voortvloeien uit lichamelijke klachten en ziekte, de vorming van de dagelijkse manier van werken stress spelen een grote rol.

Stress op het werk aan de ene kant, de onderneming, zoeken functies van het lichaam. Organisatorische problemen kunnen worden tabel overbelasting, verwachtingen, en de helderheid van de bevoegdheid, de middelen en het gebrek aan middelen, slechte werkomstandigheden, of, bijvoorbeeld, stress erkenning en onbalans.

Bedrijfsspanning, echter, werkt niet alleen met externe oorzaken. Hoe tevreden bent u met ons werk dat we doen en de stress die het is niet een gemakkelijke taak, afhankelijk van de persoonlijke en subjectieve factoren. Ondanks de organisatorische problemen in de organisatie van het werk – de werknemer geeft gewoon proberen verwarring -stress, de persoonlijke aspecten voor een persoon om de verantwoordelijkheid te nemen. We hebben samen voor je op een punt dat je kunt doen, om stress te verminderen, de gezondheid van ziel en lichaam.

10 tips om stress op het werk om te winnen

10 tips om stress op het werk om te winnen

Om te beginnen met de diagnostiek. Denk na over wat de oorzaken van stress in het werk. Neem twee vellen papier, en de problemen worden gegroepeerd per type. Een papier op organisatorische problemen (bv., lage verwachtingen, onvoldoende financiële middelen, enz.) aan de andere kant, en hun eigen persoonlijkheid vormen (bijvoorbeeld, niet alleen in werk, maar ook in andere gebieden van het leven te pessimistisch).

Organisatorische zaken die samenhangen met het papier opgeven van de plaats van het werk en het starten van een constructieve dialoog met collega ‘ s, superieuren! Focus op het oplossen van het probleem! In elke plaats waar we legden de vraag voor, wat moet ik veranderen om zich te ontdoen van dit probleem!

Om verantwoordelijkheid te nemen voor het werk voltage van de strijd! Om controle te nemen van andere documenten die deze factoren die hangt van U af. Köteleződjön veranderingen. De volgende overwegingen kunnen helpen.

Het leefbaar arbeidsomstandigheden. De ervaring van de stimuli, ongemerkt invloed op onze stemming, munkakedv. Om persoonlijke spullen te verplaatsen naar een comfortabele, in overeenstemming met de omgeving, met de mogelijkheid.

Boeren vragen om een goede tijd! Tijd om te gaan werken, zodat we ons kunnen voorbereiden voor de hele dag. Een beetje tijd om je dag te plannen aan het einde van de dag en de taak te rekenen van de dag van het assessment. Nuttige ervaring kunt u bouwen op de eerstvolgende werkdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *