Leven, veel van het werk van onze collega ‘s in het bedrijf te brengen, in sommige aspecten nog veel meer we collega’ s en klanten dan met onze dierbaren. Hoewel voor velen is het duidelijk dat dit slecht is, de familiale sfeer, hoe vermoeiend het leven van de Kankusta Duo mensen in de staat van de werkplek van de geest van minder.

Wat ik het ervaren van stress op de Kankusta Duo ?

Kankusta DuoDe stress van talloze van de ziekte een belangrijke rol. Leven stress, bijzonder onaangename, kan acuut, maar altijd aanwezig in de nerveuze spanning die vaak niet aandacht te besteden aan ons.

Het resultaat hangt af van hoeveel we in staat zijn de schadelijke effecten van het milieu te bestrijden. Het kiezen van het Boksen handschoenen, of tik op schoenen werk.

Ja, maar er zijn situaties waarin we worden gedwongen om compromissen te sluiten, bijvoorbeeld op de werkplek. De meeste van de tijd heeft geen mogelijkheid om te veranderen van baan, een conflict aan te nemen, en uw leven is in gevaar. Dus u kunt mij gewone mensen, meer en meer compromissen. De meer compromissen die we maken, de meer Kankusta Duo acute en chronische stress en de effecten op de gezondheid. Kankusta Duo

Zoals stress op het werk of in de taille pijn? Pijn in de onderrug in verband met een bijzonder problematische psychische gevolgen van ontvangst. Twijfel mening is dat de vermelding van stress en hoe het veroorzaakt pijn in de rug, pijn in de onderrug, of hernia ‘ s. Hoe is dat mogelijk?

De verklaring is simpel en wetenschappelijk. De zogenaamde slechte stress of anderszins bekend als geestelijke druk, spanning van de spieren vergroten. We hebben allemaal zulke ervaringen als stressvolle periode is een “set” van de spieren. Harde spieren zijn zeer kwetsbare botten-en bewegingsapparaat.

Marr en partners, laboratorium onderzoeken, dat het werk staat van de geest, wat is de impact op de rug spieren zich en de wervelkolom. De proefpersonen in twee groepen, was de beweging van het fysieke werk. Een van de groep, bemoedigende woorden kwam medewerkers, de andere groep, echter, ergeren de baas. Ondertussen Marr voor de continue meting van de elektrische activiteit van de spieren van de wervelkolom vernauwing Kankusta Duo en hogedrukreiniger.

Het resultaat was opvallend: de vergelijking van de twee groepen, hardwerkende hátizmainak elektrische activiteit is veel hoger dan de stress-vrije lid van de groep. De groei van spieren in de basisspanning door de rugspieren, de trekken van het effect van de wervelkolom op de bruiloft, die sterk is toegenomen de wasmachine voor de druk. Één-op-één tijd, heeft dit probleem niet, als de stekel flexibele as Kankusta Duo rijden in staat van vernieuwing, maar sterke geestelijke (en lichamelijke) belasting permanente vervorming kan optreden.

Deze veranderingen zijn een redelijke oplossing voor een conservatieve behandeling, en in sommige gevallen, een chirurgische ingreep, maar we moeten niet vergeten dat als we terugkeren naar de gespannen sfeer in en niet hun houding te veranderen, het probleem herhaalde zich.

Hoe te voorkomen dat de stress op het werk?

Hoe te voorkomen dat de stress op het werk

Spreken en schrijven alleen over echte verandering in de uitvoering moeilijker. In ieder geval, we hebben hieronder een paar tips: Laten we beginnen met diagnostiek: laten we eens nadenken over wat hindert dat we gelukkig zijn wij? Menselijke relaties? Betaling? Kansen voor ontwikkeling van de loopbaan?

Laten we een manier vinden om te veranderen van regio ‘ s, die de Kankusta Duo ontevredenheid van de middelen. Houd de stress van de schadelijke effecten tegen, dus de kennis van de werking van onze acties doel. Probeer te houden van jezelf in de besluitvorming mogelijkheden, als u nodig heeft, we hebben de moed om te zeggen “nee.” Als we niet veranderen, is ook onze keuze.

Het leefbaar arbeidsomstandigheden, persoonlijke items om ze te plaatsen in een handige in overeenstemming met de omgeving, met de mogelijkheid. Niet de spanning van de overheid, als een kritiek van het werk, de man vertelde ons niet te raken. Het hoofd is in de eerste plaats, ons werk is bekend, het interne waarden en niet noodzakelijk.

Als er te veel spanning, we moeten collega ‘ s, vrienden, familie die hen ondersteunen in moeilijke tijden. Om te leren van de technieken van de ontspanning. In veel gevallen fysiotherapie is niet genoeg, chronische stress, veroorzaakt door het voltage van de output.Wij waarderen jezelf, wees trots op de successen. Indien nodig, nemen alle gebeurtenissen, wanneer het aantal van de meer complexe taken worden goed opgelost. Wanneer een nieuw Kankusta Duo probleem dat we moeten aanpakken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *